Melawati Muttrah Souq dan Masjid Sultan Qaboos
Daripada Abu Hurairah r.a. lagi bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda, “Mengerjakan umrah ke satu umrah yang lain menjadi penghapus dosa yang dilakukan di antara kedua umrah itu. Manakala haji yang mabrur pula akan dibalas dengan syurga kepada orang yang mengerjakannya”.
- Muttafaqun A'laih
">TRANSIT & HALFDAY OMAN AIR
 • Harga Dari RM 7,190.00

 • AirAsiaX Syarikat Penerbangan Kos Rendah Terbaik Dunia 2017
  Pada musim umrah tahun 1438 Hijrah, kami telah membawa seramai 12,508 jemaah bersama AirAsia X dan menjangkakan untuk membawa lebih 15,000 Jemaah bagi musim umrah tahun 1439 Hijrah ini hingga tahun depan. ">Makkah Millennium Towers
 • Harga Dari RM 7,490.00

  Lambang Kebanggaan Negara, Kapal MH A380 yang disewa khas untuk keselesaan perjalanan ibadah umrah anda
  Rasailah keistimewaan penerbangan Malaysia Airlines Airbus A380 yang disewa khas oleh Andalusia sebanyak 92 penerbangan sepanjang tahun 1439H dengan nilai lebih dari RM 122 juta untuk keselesaan perjalanan umrah anda. ">Makkah Millennium Towers
 • Harga Dari RM 7,490.00

  Saudi Airlines merupakan penerbangan ke Tanah Suci, yang dipercayai jemaah umrah dan Haji turun temurun.
  Saudi Airlines (SV) yang bepusat di Jeddah adalah milik kerajaan Arab Saudi. Penerbangan terus ke Arab Saudi iaitu Jeddah @ Madinah. Pusat utama syarikat penerbangan ini terletak di lapangan Terbang Antarabangsa Jeddah-Raja AbdulAziz (JED) untuk tujuan umrah. ">Makkah Millennium Towers SV
 • Harga Dari RM 5,190.00

  Daripada Abu Hurairah r.a. lagi bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda, “Mengerjakan umrah ke satu umrah yang lain menjadi penghapus dosa yang dilakukan di antara kedua umrah itu. Manakala haji yang mabrur pula akan dibalas dengan syurga kepada orang yang mengerjakannya” " - Muttafaqun A'laih "
  Berfikir sebelum berkata-kata. Jangan berfikir sesudah berkata-kata sebab sebelum perkataan meluncur keluar adalah kepunyaan kita, apabila sudah termuntah keluar itu adalah orang punya. Dari kata-kata kita dapat mendapat banyak kawan-kawan dan lawan.
  ">UMRAH TRANSIT COLOMBO
 • Harga Dari RM 7,490.00

  MUTIARA KATA : Kegembiraan ibarat semburan pewangi, pabila kita memakainya semua akan dapat merasa keharumannya. Oleh itu berikanlah walau secebis kegembiraan yang anda miliki itu kepada teman anda..
  ">UMRAH ZIARAH ISTANBUL & BURSA
 • Harga Dari RM 6,790.00

  MUTIARA KATA : “Kehidupan kita di dunia ini tidak menjanjikan satu jaminan yang berkekalan. Apa yang ada hanyalah percubaan, cabaran dan pelbagai peluang. Jaminan yang kekal abadi hanya dapat ditemui apabila kita kembali semula ke pada Ilahi.”
  ">CAIRO & ISKANDARIAH + MUSCAT
 • Harga Dari RM 9,590.00

  MUTIARA KATA : “Ingatlah, Allah selalu memberikan kelebihan dibalik kekurangan, Allah selalu memberikan Kekuatan dibalik kelemahan.”
  ">UMRAH ZIARAH ITALY + SWISS
 • TOP
  Langganan berita

  timthumb